Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafından uyandırılmak

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine işaret eder.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kazanç ve kar getireceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından uyandırılmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet eder.

Rüyada ölürken uyanmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ölü uyandırmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp uyanmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü uyandırmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments