Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından uyandırılmak

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak refah içinde olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, güzel haberler alınacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Rüyada biri tarafından uyandırılmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak yaşamını daha iyi planlayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bilgi ile donanacağına işaret eder.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yeni uyanmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işarettir.

Rüyada ezanla uyanmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada öperek uyandırmak sorunların üzüntülere neden olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments