Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyumak uyanmak

Rüyada uyumak uyanmak

Rüyada uyumak uyanmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyumak uyanmak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada uyumak uyanmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uyumak ve uyanmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına inanılır.

Rüyada camide uyanmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, mutluluğa giden yolu bulacağına işarettir.

Rüyada ölü uyandırmak amaçlarına ulaşmaya, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada uyuyan kişiyi uyandırmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü uyandırmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken uyanmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments