Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği tarafından istenmemek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak hükmünün geçmeyeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin ismini görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kovalanmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments