Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla karınca görmek

Rüyada birden fazla karınca görmek

Rüyada birden fazla karınca görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, şöhretli biri olunacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada birden fazla karınca gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada birden fazla karınca görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada birden fazla yumurta görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla civciv görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini korumaya alacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla minare görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla hindi görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gemi görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kişinin hayatının değişeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla cenaze görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments