Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla ayı görmek

Rüyada birden fazla ayı görmek

Rüyada birden fazla ayı görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayı gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Rüyada birden fazla ayı görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla örümcek görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine işarettir.

Rüyada birden fazla araba görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla erkek görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, mal mülk kazanacağına, yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla ölüm haberi almak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada birden fazla civciv görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada birden fazla diş görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments