Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla at görmek

Rüyada birden fazla at görmek

Rüyada birden fazla at görmek çok zor duruma düşüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ileri gideceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla at gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Rüyada birden fazla at görmek çok büyük adımlar atılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla meyve görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kedi görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla balık görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Rüyada birden fazla böcek görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kuran görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla alyans takmak şeytanın aklına uyacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments