Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla soba görmek

Rüyada birden fazla soba görmek

Rüyada birden fazla soba görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra yorulur.

Rüyada birden fazla soba gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Rüyada birden fazla soba görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla civciv görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla hediye almak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla havuz görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada birden fazla araba görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla inek görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, umutlarının kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments