Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek

Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek

Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, şansının da döneceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada çok fazla kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, kurulu düzeni olacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla yavru kedi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla köpek yavrusu görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kedi görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla kedi görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments