Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, büyük bir makama geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyle kavga etmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına inanılır.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişi görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments