Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın tabutunu görmek

Rüyada akrabanın tabutunu görmek

Rüyada akrabanın tabutunu görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, kazancının da azalacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada akrabanın tabutunu gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Rüyada akrabanı tabutta görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın tabutunu görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birini tabutta görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, galibiyet kazanacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Rüyada bir insanı tabutta görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, geçecek güzel bir ömre yorulmaktadır.

Rüyada tabutlar görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü tabutu taşımak sevinçli haberlere, sorunların elbirliği ile aşılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments