Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini tabutta görmek

Rüyada sevdiğin birini tabutta görmek

Rüyada sevdiğin birini tabutta görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini tabutta gördüyseniz:

  • Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

Rüyada sevdiğini tabutta görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birini tabutta görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, kısmetinin açık olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek elindekileri de kaptıracağına, helal rızık elde edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin tabutunu görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments