Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla çanta görmek

Rüyada birden fazla çanta görmek

Rüyada birden fazla çanta görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla çanta gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Rüyada birden fazla çanta görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla ünlü görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yenisinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla cin görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla maymun görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işarettir.

Rüyada birden fazla uğur böceği görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla horoz görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments