Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kurt görmek

Rüyada birden fazla kurt görmek

Rüyada birden fazla kurt görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kurt gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sarsmak veya bir sonraki aşamada neler olacağını beklemek arasında bir orta yol bulmak zor olabilir.

Rüyada birden fazla kurt görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla saat görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla cenaze görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada birden fazla ünlü görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yeni bir iş bulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla polis görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla elbise görmek zafer elde edeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla örümcek görmek rahat bir hayata adım atacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments