Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla akrep görmek

Rüyada birden fazla akrep görmek

Rüyada birden fazla akrep görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla akrep gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada birden fazla akrep görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Rüyada birden fazla alyans takmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada birden fazla silah görmek hanesinin bollukla dolacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, birikiminin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kişinin öldüğünü görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, imkânlarının azalacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birden fazla kapı görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla hediye almak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kuran görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments