Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla gelinlik giymek

Rüyada birden fazla gelinlik giymek

Rüyada birden fazla gelinlik giymek onları rahat ettireceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelinlik giymek gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Rüyada birden fazla gelinlik giymek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, maddi açıdan nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla iğne görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kişi görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulur.

Rüyada birden fazla oda görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla asker görmek parasının ve makamının artacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla polis görmek ticarete adım atacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments