Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla ev görmek

Rüyada birden fazla ev görmek

Rüyada birden fazla ev görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, heveslerin söneceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, uzaktan haberler işiteceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla ev gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada birden fazla ev görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla at görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla gömlek görmek bir sıkıntıya girmeye, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına inanılır.

Rüyada birden fazla kişi görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla telefon görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, malvarlığının artacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla tavuk görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Rüyada birden fazla balık görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, gereken sabrı göstereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments