Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla bilgisayar görmek

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek başarılarının her geçen gün artacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, belalı insanlara denk geleceğine yorulur.

Rüyada birden fazla bilgisayar gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kol saati görmek hayatının da düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, sıkıntılarını atacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kapı görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işarettir.

Rüyada birden fazla anahtar görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla tesbih görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla soba görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments