Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla anahtar görmek

Rüyada birden fazla anahtar görmek

Rüyada birden fazla anahtar görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla anahtar gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Rüyada birden fazla anahtar görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, dünya malının çoğalacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla alyans takmak çok büyük borçlar alacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla oda görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla ay görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, büyük başarıla kazanacağına, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada birden fazla terlik görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla yatak görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek cesaretini yeninden toplayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hanesine güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla bavul görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments