Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla güvercin görmek

Rüyada birden fazla güvercin görmek

Rüyada birden fazla güvercin görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla güvercin gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Rüyada birden fazla güvercin görmek canının ve malının garantide olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişi görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla çanta görmek işlerinin düşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla uğur böceği görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla bebek emzirmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla maymun görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla cüzdan görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla ayakkabı almak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments