Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok meyve görmek

Rüyada birçok meyve görmek

Rüyada birçok meyve görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok meyve gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Rüyada birçok meyve görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, geçineceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok yüzük görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına inanılır.

Rüyada birçok ağaç görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada birçok araba görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada birçok tanıdık görmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok iğne görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok kalem görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments