Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok iğne görmek

Rüyada birçok iğne görmek

Rüyada birçok iğne görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada birçok iğne gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Rüyada birçok iğne görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada evde birçok kedi görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birçok bina görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada birçok yunus balığı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kişiyi öpmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kazancından başkalarına da vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok kişiyi dövmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok ayakkabı almak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birçok gelin damat görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinizin bozulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments