Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok ağaç görmek

Rüyada birçok ağaç görmek

Rüyada birçok ağaç görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birçok ağaç gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada birçok ağaç görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada birçok kadın görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok bıçak görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada birçok çiçek görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok asker görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayırlı işler yapacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok cami görmek parasının ve malının da artacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada birçok kedi yavrusu görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments