Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kalem görmek

Rüyada birçok kalem görmek

Rüyada birçok kalem görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ticarette başarılı olacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret eder.

Rüyada birçok kalem gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Rüyada birçok kalem görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birçok yemek görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok yılan öldürmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işarettir.

Rüyada birçok timsah görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, ancak yılmayacağına delalet eder.

Rüyada birçok çizme görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine inanılır.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok çeyrek altın görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments