Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok yüzük görmek

Rüyada birçok yüzük görmek

Rüyada birçok yüzük görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada birçok yüzük gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada birçok yüzük takmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok yüzük bulmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada birçok yüzük görmek terfi alamayacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine tabir olunur.

Rüyada birçok iğne görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birçok kalem görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına inanılır.

Rüyada birçok yunus görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada birçok civciv görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments