Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek

Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek

Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada akrabanın kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanı kanser görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, eline haram para geçeceğine inanılır.

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu öğrenmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser olan birini görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments