Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok çeyrek altın görmek

Rüyada birçok çeyrek altın görmek

Rüyada birçok çeyrek altın görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Rüyada birçok çeyrek altın gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Rüyada birçok çeyrek altın görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada altın çeyrek görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine delalettir.

Rüyada altın çeyrek almak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada yolda çeyrek altın bulmak bir sebeple sorun yaşayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın kazanmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, karlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın kaybetmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments