Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zat ziyaret etmek

Rüyada zat ziyaret etmek

Rüyada zat ziyaret etmek üzücü olaylar yaşanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, dinde olgunlaşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada zat ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada zat ziyaret etmek sorunları başarıyla çözmeye, keyifli olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada mubarek bir zat görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir zat görmek isteklerine kulak vereceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir zatın öldüğünü görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük zat görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir zat görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sorunların biteceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir zatı görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir zatın mezarını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments