Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri ateşe vermek

Rüyada bir yeri ateşe vermek

Rüyada bir yeri ateşe vermek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri ateşe vermek gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada yer altında ateş görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin altında ateş görmek imkânlarını kaybedeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri ateşe vermek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işarettir.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak hayırlı adımlar atılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla ateş söndürmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada ateş etmek öldürmek eğlenceli ortamlara gireceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada ateş karıştırmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına tabir olunur.

Rüyada gece ateş görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments