Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece ateş görmek

Rüyada gece ateş görmek

Rüyada gece ateş görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gece ateş gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada gece ateş görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gece yemek yemek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece ay görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, başarılar elde edileceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece kar görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işinde yükseleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada gece kulübüne gitmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, dua alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada gece koştuğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada her gece sevdiğini görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak ona mutluluk getireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments