Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altında ateş görmek

Rüyada yerin altında ateş görmek

Rüyada yerin altında ateş görmek derde ve kedere düşeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yerin altında ateş gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yer altında ateş görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerin altında ateş görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri ateşe vermek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak onların başarıları ile gururlanacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada evin altında ateş görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada ateş altında kalmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada silahla ateş altında kalmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer altında yürümek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments