Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri aramak

Rüyada bir yeri aramak

Rüyada bir yeri aramak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri aramak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada bi yer aramak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyo yapacak yer aramak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet eder.

Rüyada gideceği yeri aramak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezar yeri aramak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine mezar yeri aramak yaşam standartlarının artacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatacak yer aramak yüksek makamlara geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, büyük mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri aramak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments