Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gideceği yeri aramak

Rüyada gideceği yeri aramak

Rüyada gideceği yeri aramak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bilgilerle donanacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, isyan edeceğine yorulur.

Rüyada gideceği yeri aramak gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Rüyada gideceği yeri aramak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri aramak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada aradığı yeri bulmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet eder.

Rüyada yıkanmak için yer aramak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak için yer aramak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz için yer aramak sonra kendi işini kuracağına, rızkının artacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments