Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yer görmek

Rüyada siyah yer görmek

Rüyada siyah yer görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yer gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Rüyada siyah zeytin yerken görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yeri siyah görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Rüyada siyah yer görmek malının artmasına, bereketlenmesine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerleri siyah görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni yer görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayıp yerini görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada hortumla bir yeri yıkamak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin beyaz olduğunu görmek uzun yaşayacağına, bol dua edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments