Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere taş atmak

Rüyada bir yere taş atmak

Rüyada bir yere taş atmak hoşluklarla karşılaşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere taş atmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sosyal açıdan tatmin edici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir yere taş atmak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fareye taş atmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret eder.

Rüyada küçük taş atmak rahat bir dönem yaşanacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada eşine taş atmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına taş atmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya taş atmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, bir daha kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiye taş atmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulur.

Rüyada karşılıklı taş atmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments