Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaya taş atmak

Rüyada babaya taş atmak

Rüyada babaya taş atmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Rüyada babaya taş atmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada babaya taş atmak dünya malının çoğalacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayallerinin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kargaya taş atmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada koyuna taş atmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine alamet etmektedir.

Rüyada karşılıklı taş atmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada köpeğe taş atmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıya taş atmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına taş atmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret eder.

Rüyada balığa taş atmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments