Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize girmek istemek ama gidememek

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ona kol kanat gereceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine rivayet eder.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, insanların afiyet bulacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına inanılır.

Rüyada denize girmek istemek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yemek yemek ama doymamak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments