Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak gerekirse özür dileneceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada koşmaya çalışıp koşamamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, borcunun çok olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşmak isteyip koşamamak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kendi işinin patronu olunacağına, yakında işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızlı koşamamak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ailesini utandırmayacağına işaret eder.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına işarettir.

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, maddi gücünü yitireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, endişelerinin son bulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments