Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak birlikte kâh ağlayacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek onlar için çabalayacağına, şansın kaçacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada ama görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada hamile olmak ama doğuramamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments