Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gitmek

Rüyada bir yere gitmek

Rüyada bir yere gitmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada yabancı yere gitmek yeni yollara girileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada gidilecek yere ulaşamamak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada gideceğin yere gidememek hem rahat bir hayata kavuşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bilmediğin bir yere gitmek geleceğinin de umut vadedeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada istediğin yere gitmek daha güçlü hale geleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmek için hazırlanmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments