Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gideceğin yere gidememek

Rüyada gideceğin yere gidememek

Rüyada gideceğin yere gidememek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kazancını artıracağına, evlat sahibi olunacağına, sevap işleyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gideceğin yere gidememek gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yeni yerler göreceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada uçakla bir yere gideceğini görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir yere gitmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada istediğin yere gitmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir yere gitmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, işlerinin bozulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilmediğin yere gitmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments