Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediğin bir yere gitmek

Rüyada bilmediğin bir yere gitmek

Rüyada bilmediğin bir yere gitmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bilmediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada bir yere gidip kaybolmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla bir yere gideceğini görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işaret eder.

Rüyada ıssız bir yere gitmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, yardımda bulunacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşla bir yere gitmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere gitmekten vazgeçmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, acı tecrübeler edineceğine yorulur.

Rüyada bir yere gidememek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulur.

Rüyada bir yerlere gitmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments