Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gidilecek yere ulaşamamak

Rüyada gidilecek yere ulaşamamak

Rüyada gidilecek yere ulaşamamak helal rızık yiyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ömür boyu süreceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet eder.

Rüyada gidilecek yere ulaşamamak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Rüyada başka bir yere gitmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tarihi yerlere gitmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine alamet eder.

Rüyada otobüsle bir yere gitmek evdeki nimetin çoğalacağına, tatsızlık olacağına, huzur bulacağına delalettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı yere gitmek şansın yüzüne güleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik bir yere gitmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada topluca bir yere gitmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gideceği yeri görmek başarısızlığa düşeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments