Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere girmek

Rüyada bir yere girmek

Rüyada bir yere girmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Rüyada bir yere girmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Rüyada yasak yere girmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, aksiliklerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yere gizlice girmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada izinsiz bir yere girmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere girmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, eskisinden de iyi olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada dini bir yere girmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazancın katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir yere girmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yerin dibine girmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments