Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasak yere girmek

Rüyada yasak yere girmek

Rüyada yasak yere girmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada yasak yere girmek gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Rüyada yasak yere girmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada yasak bölgeye girmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasak meyve görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasak meyve yemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerin dibine girmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalettir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı bir yere girmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere girmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yaptığı işte sivrileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments