Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gizlice girmek

Rüyada bir yere gizlice girmek

Rüyada bir yere gizlice girmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada bir yere gizlice girmek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada bir yere gizlice girmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin evine gizlice girmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gizlice bir eve girmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada eve gizlice girmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin evine gizlice girmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir eve gizlice girmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments