Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden düşüp ölmek

Rüyada bir yerden düşüp ölmek

Rüyada bir yerden düşüp ölmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşüp ölmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin bir yerden düştüğünü görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun bir yerden düştüğünü görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, mutsuz olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments