Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka yerde uyanmak

Rüyada başka yerde uyanmak

Rüyada başka yerde uyanmak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kötü sözler duyulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada başka yerde uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada başka bir yerde uyanmak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, muradın olacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada başka yerde uyanmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir evde uyanmak günah işleyeceğine, günaha gireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada başka evde uyanmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments