Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka yere atanmak

Rüyada başka yere atanmak

Rüyada başka yere atanmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, refah içinde olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başka yere atanmak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada başka yere atanmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir yere atanmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin ata bindiğini görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başka kuruma atanmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir göreve atanmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bir yere atanmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka yere tayin olmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments