Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde çalışmak

Rüyada bir yerde çalışmak

Rüyada bir yerde çalışmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulur.

Rüyada bir yerde çalışmak gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, bir süre belini doğrultamayacağına delalet eder.

Rüyada bir yerde çalışmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir yerde çalışmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak üzerindeki yükten kurtulacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments